Pozitív Pedagógia Program

Szülőknek

A program abban nyújt segítséget, hogy hogyan lehet a pozitív pszichológia eszközeit integrálni a mindennapi nevelési módszereinkbe, hogy örömmel váljunk “elég jó szülőkké”.

Hogyan segítünk?

graphicstock-close-up-of-little-girl-and-her-parents-drawing-with-chalks-on-the-sidewalk_BCS0j172ZZ@2x

Pozitív Nevelés Program

A Pozitív Nevelés Program 1 év alatt végigvezet a pozitív pszichológia teljes eszköztárán, amivel önmagad és gyermeke(i)d számára is boldog, kiegyensúlyozott életet teremthetsz.

Kiadványok
Módszertani könyveink, munkafüzeteink és játékos fejlesztő eszközeink segítségével könnyedén fejlesztheted gyermeked erősségeit, önismeretét és minőségi időt tölthettek el együtt.
Képzések
Képzéseinken lehetőséged van elsajátítani a tudást, amivel segítheted a gyerekeket képességeik kibontakozásában, a pozitív gondolkodásban és érzelmi intelligenciájuk fejlesztésében.
Rendezvények
Rendezvényeinkre olyan szakértőket hívunk meg, akik sok tapasztalattal és gyakorlati tudással rendelkeznek a pozitív nevelést illetően, így minden előadás segíthet a családi és iskolai jóllét megteremtésében.

Szülőként szeretnél tenni
a gyerekek mentális egészségének
megőrzéséért?

Mask Group 4@2x

Iratkozz fel hírlevelünkre, és kérd ingyenes minikurzusunkat!

jobbveled-monitormockup-CS4_szinesebb@2x

Magazin

2021.03.07. 05:34 Hogyan ismerhetik fel, ha egy gyermek szorong? A pandémiás világhelyzet idején nagy hasznunkra válhat, ha arra fókuszálunk, hogy hogyan csökkenthetjük a szorongást és hogyan növelhetjük a lelki ellenálló képességet, különösen a gyerekekre fókuszálva. Hogyan ragadhatjuk meg a szorongás lényegét?
Bővebben >>>
2021.03.06. 12:18 Beszélő fejek egyenlő digitális oktatás? Kutatás készült a járvány miatt bevezetett magyarországi digitális oktatásról. A kutatás vezetője Németh Szilvia pedagógus, szociológus, aki 2003 óta foglalkozik oktatáskutatással. Kutatói érdeklődése elsősorban a hátrányos helyzetű és roma tanulók oktatására, és integrációs programok működésére irányult. Vezetett empirikus és kvalitatív kutatásokat, részt vett projektek értékelésében, valamint nemzetközi együttműködésekben is. Vele beszélgetünk.
Bővebben >>>
2021.03.05. 05:45 Kerülj bele Te is a hálaspirálba! A pozitív pszichológia kutatói szerint a hála az egyik leghatásosabb boldogságfokozó technika, amely képes semlegesíteni bennünk a negatív érzéseket: az irigységet, a kapzsiságot, az ellenségességet, az aggodalmaskodást, a bosszankodást, a rosszkedvet, a magányt.
Bővebben >>>
2021.03.04. 04:11 A mindenki számára átélhető flow-élmény Hogy mi az a flow-élmény és milyen eredmények állnak rendelkezésünkre vele kapcsolatban? Erről ír Dr. Magyaródi Tímea pszichológus, egyetemi adjunktus.
Bővebben >>>

Eredményeink

1500+

intézmény

7 000

pedagógus

100 000

gyerek

Tudományos

alapokra építve

Szakértői csapatunk

Bagdi Bella
Prof. Dr. Bagdy Emőke
Prof. Dr. Oláh Attila
Segítsd TE is
a munkánkat