Szakmai csapatunk

Prof. Dr. Bagdy Emőke
Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, professor emerita A magyar klinikai pszichológia és pszichoterápia talán legmeghatározóbb egyénisége, aki élete minden pillanatát a körülötte lévő világ jobbá tételének szenteli. Az utóbbi 40 évben 1600 tudományos előadást tartott, 12 saját szakkönyvet írt, 24 könyvet szerkesztett, 104 szakkönyvbe írt tanulmányt és számtalan tankönyvbe fejezetet. Egy igazi úttörő és példakép, akinek kutatásai és oktatói szerepe hatalmas jelentőséggel bír a pszichodiagnosztika és a pszichoterápia területén. Gyógytornászi indulásából eredően a különböző relaxációs módszerek és terápiák szakértője. Egy született pedagógus, aki gyakorlatilag folyamatosan oktat és pozitív értékeket, pozitív világnézetet közvetít.
Prof. Dr. Oláh Attila
Az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoport vezetője, az ELTE PPK Doktori Tanácsának elnöke A magyarországi pozitív pszichológia mozgalom képviselője, az ELTE Pozitív Pszichológia Kutatócsoport vezetője, Magyarország boldogságtérkének megrajzolása is az ő nevéhez kötődik. Kutatási területei: a megküzdés személyiségtényezői, a pszichológiai immunrendszer, a pozitív személyiség vonások, a flow-élmény pszichofiziológiai markerei, az érzelmi intelligencia pszichometriája.
Bagdi Bella
A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program vezetője A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Pozitív Pedagógia és Nevelés Program és az oktatási-nevelési intézményekbe óriási sikerrel bevezetett Boldogságórák elindítója és vezetője. Ma már több mint 1500 intézmény csatlakozott a programjához, közel 7000 pedagógus tart rendszeresen boldogságórákat. Az ő nevéhez is fűződik Magyarország Boldogságtérképének az elkészítése is, amit közösen az ELTE Pozitív Pszichológiai Kutatócsoportjával és a Jobb veled a Világ Alapítvány csapatával készítettek el. Pszichológiai tanulmányaiból merítkezve életépítő dalaival, írásaival, koncertjeivel 10 éve segít az embereknek kilábalni életük nehéz időszakaiból vagy épp feltöltődni a stresszes hétköznapokban. Bella küldetése, hogy támogassa az embereket a pozitív fejlődésükben, a jól-lét szintjük növelésében és életük kibontakoztatásában.
Dr. Szarka Emese
A Pozitív Pedagógia Program szakmai koordinátora, tréner Neveléstudományi szakértő, pedagógus, egyetemi oktató, videotréner, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szerezte Neveléstudományi doktori fokozatát.
Nagy Eszter
A Pozitív Nevelés Program szakmai koordinátora, tréner Angoltanár, mentálhigiénés szemléletű lelkigondozó, pszichodramatista. Pályája első 20 évében az oktatási rendszer minden rétegében tanított az általános iskolától az egyetemig. Szívügye a szülői tudatosság fejlesztése, a fejlődési szemléletmód alkalmazása és célja, hogy a Boldogságóra program a határokon túlra és kiterjedhessen, angol nyelven minél több helyen elérhetővé váljon.
Veres-Lukács Lilla
A Jobb Veled a Világ Alapítvány fejlesztői csapatának tagja, tréner Pedagógus, önismereti tanácsadó, tréner. Játékosságával, kreativitásával, újszerű látásmódjával gazdagítja a csapatot. Az élménypedagógia elkötelezett híve és aktív gyakorlója. Trénerként fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson a pedagógusoknak és a gyerekeknek egyaránt az érzelmi intelligencia fejlesztésében. Képzésein nagy hangsúlyt fektet a szemléletmód váltásra, az önismeretre, az érzelmek, a saját megélések, tapasztalatok elmélyítésére.

Szülőként, vagy pedagógusként
szeretnél tenni a  gyerekek mentális
egészségének
megőrzéséért?

Mask Group 4@2x

Iratkozz fel hírlevelünkre, és kérd ingyenes kiadványunkat / minikurzusunkat!

Group 534@2x