graphicstock-portrait-of-pretty-leader-looking-at-camera-with-business-team-behind_Sp3N-xV-Eb@2x

Tantestületi Jóllét Program

Segítünk, hogy hogyan tudod kialakítani és hosszú távon fenntartani a pozitív szervezeti kultúrát az intézményeden belül, hogy ezáltal egy boldog, elkötelezett, erősségekre építő intézményi közösség jöjjön létre, ahol elsődleges cél az ott dolgozók, a pedagógusok és a gyerekek mentális egészségének a megőrzése és jóllét szintjének a növelése.

A Tantestületi Jóllét Program elemei

pexels-fauxels-3184317@2x

Szemléletformáló előadás és workshop

Gondolatébresztő előadás a jóllét összetevőiről és egy gyakorlati workshop, ahol a pedagógusok saját élményen keresztül tapasztalhatják meg a boldogságfokozó stratégiák pozitív hatását.

group-of-students-with-teacher-on-class@2x

Csapatépítő Boldogságóra képzés

A gyakorlatorientált képzés során a pedagógusok csoportos, páros és egyéni feladatokon, gyakorlatokon keresztül ismerhetik meg jobban egymást és önmagukat, és válhatnak egy sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb, hatékonyabb közösséggé.

  30 óra

graphicstock-portrait-of-elderly-woman-consulting-her-pretty-granddaughter-what-to-type_H500E0wEb@2x

Személyes/online konzultáció

A konzultáció során személyes támogatást nyújtunk számodra és olyan az intézményre szabott, rendszerszintű pozitív pszichológiai intervenciókat ajánlunk, mellyel hosszútávon alapozhatod meg a pozitív szervezeti kultúra kialakítását és fenntartását az intézményen belül.

  12 alkalom/év

Hogyan tudtok csatlakozni a programhoz?

Várjuk azon elkötelezett intézményvezetők jelentkezését, akiknek szívügyük a tantestületi jóllét megteremtése és készek tenni a pozitív intézményi kultúra kialakításáért.

Írj nekünk és mi felvesszük veled a kapcsolatot: info@pozitivpedagogia.hu

Pedagógusként szeretnél tenni
a gyerekek mentális egészségének
megőrzéséért?

Group 2@2x

Iratkozz fel hírlevelünkre, és kérd ingyenes kiadványunkat!

jobbveled book cover mockup_pedagogus 16.16.42@2x