Taní - tani

Közös plakátkampánnyal köszönti a pedagógusokat az ecofamily és a Jobb Veled A Világ Alapítvány

2023.06.06 13.15 Írta: PPNP
boldogságkeresés
boldogságóra program
érzelmi intelligencia
érzelmi nevelés
pedagógus
pozitív gondolatok
pozitív gondolkodás
pozitív nevelés
pozitív pedagógia

A Jobb Veled A Világ Alapítvány világszinten is egyedülálló Boldogságóra programja a pozitív pszichológia kutatási eredményeire épített élménypedagógiai módszertan, amely mind a tanárok, mind a gyermekek lelki jóllétével foglalkozik. Az ecofamily a program 10 éves elindulása óta főtámogatóként segíti az Alapítványt céljainak elérésében. Pedagógusnap alkalmából idén közös plakátkampány keretében fejezik ki hálájukat a Boldogságórák megvalósításában évről-évre aktívan résztvevő tanároknak.

Az ajkai központú, 60 egységből álló országos hálózattal rendelkező ecofamily a tudatos harmónia útját járva a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás égisze alatt számos innovatív kezdeményezést és projektet támogat. Egyik legfontosabb CSR programjuk a Jobb Veled A Világ Alapítvány által létrehozott Boldogságóra támogatása, melynek köszönhetően eddig több mint 1500 oktatási intézmény csaknem 100 ezer diákjához juthatott el ez az egyedülálló módszertan. A Boldogságóra a tanév minden hónapjában olyan témát jár körül, amely segíti a gyerekeket a hétköznapi problémákkal való megküzdésben. A folyamatos önismereti fejlesztéssel és a boldogságérzetet fokozó technikák bemutatásával a gyerekek lelki egészségét is tápláló kompetenciáikat erősítik, ezzel is jobbá téve nemcsak a gyerekek, de tanáraik és szüleik mindennapjait is.

A boldogság, mint szupererő ott van mindenkiben, a Boldogságóra Program pedig abban segít, hogy ezt a rejtett képességet kihozza a gyerekekből, fiatalokból és szüleikből, hogy kiegyensúlyozott és boldog életet élhessenek.

A Boldogságóra Programhoz kapcsolódó további részletek és csatlakozási lehetőségek következő linken keresztül érhetőek el: www.boldogsagora.hu.

Szülőként, vagy pedagógusként
szeretnél tenni a  gyerekek mentális
egészségének
megőrzéséért?

Mask Group 4@2x

Iratkozz fel hírlevelünkre, és kérd ingyenes kiadványunkat / minikurzusunkat!

Group 534@2x