Taní - tani

Boldogságóra program 2021

2021.12.30 08.23 Írta: PPNP
boldogságóra
boldogságóra program
pozitív gondolkodás
pozitív pedagógia
pozitív pszichológia

A Boldogságóra program az egyik legsikeresebb mentálhigiénés program az országban, amelyben közel 1500 oktatási intézmény vesz részt önként, százezer gyerekkel.

Az évről-évre egyre sikeresebb Boldog Óvoda és Boldog Iskola programról ebben a cikkünkben számoltunk be.

Boldogságóra digitálisan

A világunkban bekövetkező változásokra még 2020-ban gyorsan reagált a Boldogságóra programot fejlesztő Jobb Veled a Világ Alapítvány, és kiváló nevelési szakembereik kifejlesztették a program digitális lábát, amivel a programban részt vevő pedagógusoknak segítettek abban, hogy a megváltozott körülmények között se maradjanak a gyerekek boldogságóra nélkül.

A Boldogságóra programról mindent ITT tudhatsz meg.

Köszöntjük a hónap pedagógusát és a hónap csoportjait

2021-ben is megmaradtak azok a Boldogságóra programban meglévő események, amiket nagyon szeretnek a résztvevők. Hónapról-hónapra megválasztjuk a Hónap Pedagógusát és a Hónap Csoportjait, amelyekről itt, a magazin hasábjain adunk hírt.

Nézzetek bele az októberi díjazottak munkáiba!

Táborozunk

Ha nyár, akkor menetrendszerű a várva-várt Boldogságóra Tábor is, amelyen idén is fantasztikus gyerekek és pedagógusok vettek részt. Volt vízipisztoly és hálafal, amiről a kép is tanúskodik.

A táborról ebben a cikkünkben számoltunk be.

tábor2

Boldogságóra mentorprogram

2021-ben mentorprogrammal segíti a Jobb Veled a Világ Alapítvány mindazokat a pedagógusokat, akik most csatlakoztak a programhoz vagy csak kérdéseik vannak egy-egy témakör, gyakorlat kapcsán. A mentorprogram célja, hogy a programban régóta részt vevő oktatási szakemberek válaszaikkal, tapasztalataik megosztásával segítsék társaikat.

Boldogságóra képzések

A mentorprogram mellett tovább zajlottak a Boldogságóra program nagy sikerű támogatott akkreditált képzései, 2021-ben 27 képzésen összesen 432 pedagógus vehetett részt ingyenesen.

Szülőként, vagy pedagógusként
szeretnél tenni a  gyerekek mentális
egészségének
megőrzéséért?

Mask Group 4@2x

Iratkozz fel hírlevelünkre, és kérd ingyenes kiadványunkat / minikurzusunkat!

Group 534@2x